POLITICA DE ANULARERetragere
Aveți dreptul de a anula în termen de paisprezece zile, fără a da nici un motiv acest contract.
Perioada de așteptare este de paisprezece zile de la data la care le-ați luat, sau un reprezentant al tău terț care nu este transportatorul, posesia bunurilor sau a.
Pentru a vă exercita dreptul de anulare trebuie să ne informați prin intermediul o declarație clară (de exemplu, expediate prin poștă, fax sau e-mail) cu privire la decizia de a se retrage din prezentul contract.
Aveți posibilitatea să utilizați-vă că modelul de formular de retragere atașat, care nu este obligatoriu, cu toate acestea.
În scopul de a respecta termenul de revocare, este suficient pentru tine de a trimite mesajul cu privire la dreptul de retragere înainte de termenul limită de retragere.
Revocarea trebuie să fie trimise la:

Company GmbH
Companie de comerț și de utilizare a drepturilor și a bunurilor
Industriestr.
2
D-66280 Sulzbach
Germania
Fax: +49 (0) 681 - 948 948 97
Telefon: +49 (0) 681 - 965 900 22
E-mail: info@covoare-centru.com

Consecințele revocării

Dacă vă retrage din prezentul contract, vă oferim toate plățile pe care le-am primit de la tine, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că ați ales un alt tip de livrare decât cel oferit de noi tip scump de livrare standard, au), și trebuie să fie rambursate imediat cel mai târziu în termen de paisprezece zile de la data la care notificarea este primită prin anulare de acest contract cu noi. Pentru această rambursare, vom folosi aceeași metodă de plată pe care ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care a fost de acord în mod explicit altfel;
în orice caz, veți fi taxat pentru această rambursare.
Vom recupera bunurile din momentul în care a menționat adresa de livrare. Va trebui să suporte costurile periodice ale întoarcerea în cazul în care bunurile livrate ordonat și corespunde cu prețul mărfurilor returnate să nu depășească o sumă de 100 de euro sau în cazul în care vă aflați la un preț mai mare lucru la momentul revocării încă de returnare sau de au furnizat convenite prin contract plata parțială. În caz contrar, revenirea este gratuit pentru tine.
Trebuie doar să plătească pentru diminuarea valorii bunurilor, în cazul în care deteriorarea în valoare se datorează o nu este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor care se ocupă cu tine.
 

Dreptul nu se aplică contractelor la distanță
- Furnizarea de bunuri care sunt produse în conformitate cu specificațiile clientului sau
- Sunt în mod clar adaptate la nevoile personale sau
- Care nu sunt potrivite din cauza stării lor de a reveni sau
- Poate strica repede sau
- A cărui dată de expirare a trecut,
- Furnizarea de audio sau video sau software-ul în cazul în care operatorii de transport de date livrate au fost desigilate de către consumator sau
- Furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția cazului în care consumatorul și-a dat telefonul său contract.

Sfârșitul de anulare.
Aveți posibilitatea să utilizați formularul de mai jos retragere model pentru revocarea,
dar acest lucru nu este obligatoriu. De asemenea, puteți utiliza informal propriul text unic din aparenta clar că se retrag de la cumpărare.
Vă rugăm, dacă este posibil, indicând factura sau numărul de ordine.
În cazul în care doriți să utilizați formularul tipizat de retragere, vă rugăm să copiați textul într-un e-mail la info@covoare-centru.com sau o scrisoare și completați informațiile necesare de la.Legiuitorul este în anexa 2 la articolul 246a § 1, punctul 2, teza 1 numărul 1 și § 2, paragraful 2, punctul 2 proiect de lege, următoarea formă de retragere disponibile model:

Modelul de formular de retragere

(Dacă doriți să anulați contractul, va rugam sa completati acest formular și trimiteți-l înapoi.)
• Kingworx GmbH Societatea de comerț și de utilizare a drepturilor și a bunurilor, Industriestr. 2, 66280 SulzbachSulzbach, info@covoare-centru.com, +49 (0) 681 - 965 900 22, +49 (0) 681 - 948 948 97:
• Am anula prezenta de mine (*) a încheiat contractul pentru achiziționarea următoarelor produse (*) / prestarea următoarelor servicii (*)
• Numit pe (*) / primite la data (*)
• numele / consumator (s)
• adresa persoanei / consumator (s)
• / consumatorilor Signature (e) (cu un mesaj pe hârtie)
• Data
(*) Se elimină, după caz.


Următoare
{* END - Zeitgesteuert jquery Slide Out Box am Seitenende