Timpul de livrare și de livrare

 

Informații despre timpii de livrare.
Dacă comandați de la noi printr-un ordin mai multe elemente, sunt supuse la diferite timpii de livrare, vom nava bunurile într-o misiune comună, cu excepția cazului în care le-am convenit altfel cu tine. În acest caz, pentru întregul lot perioada de livrare care se aplică la elementele în ordine cu cel mai lung timp de plumb.

Informații pentru a calcula data de livrare
Termenul de livrare începe atunci când plata în avans în a doua zi după ordinul de plată la banca remitentă sau pentru alte plăți pe zi pentru a rula după încheierea și se sfârșește la expirarea ultimei zile a perioadei.
Cade pe o zi de sâmbătă, duminică sau o livrare de sărbătoare publică recunoscută la nivel național, în ultima zi a perioadei, așa cum se întâmplă, următoarea zi lucrătoare, la locul de o astfel de zi.

Se presupune că adresa de livrare este corectă și realizabile. Livrarea trebuie să fie garantată, că este, cineva poate accepta coletul la adresa de livrare, de asemenea.
De pachet undeliverable, pentru că, de exemplu, expeditorul nu a putut furniza, deoarece clientul nu a fost prezent, termenul de livrare va fi amânată, în funcție de modul în care se poate ajunge la client sau de o nouă dată de livrare poate fi de acord.


Următoare
{* END - Zeitgesteuert jquery Slide Out Box am Seitenende