IMPRIMAREKingworx GmbH

Industriestr. 2 • D-66280 Sulzbach • Germania

Email: info@covoare-centru.com
http://www.company.de
Tel: +49 681 - 965 900 22
Fax: +49 (0) 681 - 948 948 97

Directorul general: Gudrun Weigel
Tribunalul la care s-a efectuat înregistrarea: Saarbrücken • HRB 15831 • Cod Unic Identificare: DE249349813

Copyright

Copierea sau reproducerea acestui site internet, parțială sau totală, este autorizată numai în scopurile comandării de produse Kingworx.DE, respectiv din magazinele online ale Kingworx . Orice altă utilizare a imaginilor sau informațiilor (ceea ce include reproducerea, modificarea și publicarea pentru alte scopuri decât cele indicate mai sus) este interzisă, numai dacă Kingworx nu a agreat altfel în scris. Pe site-urile Kingworx se folosesc materiale vizuale proprii sau externe. Puteți vedea mai multe informații despre imagini la o rezoluție mai mare.

Mărcile/siglele și caracteristicile

Logourile, barele de navigare, grafica, butoanele virtuale și denumirile serviciilor sunt toate mărci sau caracteristici ale Kingworx . Orice alte mărci sau sigle, care nu sunt proprietatea Kingworx și apar pe site-ul web sunt proprietatea deținătorilor respectivelor drepturi. Dreptul de utilizare a acestora nu poate fi acordat de Kingworx . Pentru utilizarea acestor mărci/sigle, este necesară autorizația deținătorului drepturilor de proprietate intelectuală asupra acestora.

Proprietatea asupra imaginilor

Olaf Salm • Kingworx • Fabricantes • iStock • Fotolia

Credit Card and Debit Card Acquirer

HUELLEMANN & STRAUSS ONLINESERVICES S.à r.l.
1, Place du Marché
L-6755 Grevenmacher
HR: B144133
E-Mail: info@hso-services.com
General Manager:
Dipl. Vw. Mirko Hüllemann
Heiko Strauß
Online Dispute Resolution in accordance with Article 14, Section 1 of the ODR-Regulation: The European Commission provides a platform for online dispute resolution (OS-platform). You can achieve this platform here: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Următoare
{* END - Zeitgesteuert jquery Slide Out Box am Seitenende